Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов  бе

...
Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов  бе
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: ЦСКА 1948 има потенциал за Европа

Оперативният шеф на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов  бе посетител в подкаста на " Блиц ", където засегна значими тематики към " аления " отбор, БФС и националния тим на България. Ето по-интересни фрагменти от неговото изявление:

" С капацитета, с който разполагаме имаме капацитет за евротурнирите. Самите резултати го демонстрират - тимът играе добър футбол. Печелим, което е доста значимо. Позицията ни дава опция да се борим за евротурнирите, а за какво не и за освен това. Любо Пенев има късмет да развие тима, тъй като в клуба се работи професионално. В клуба са събрани митове на ЦСКА, футболни хора, които виждат нещата в дълбочина. Вероятността да се сбърка при подбора на нови състезатели е доста минимална. Имаме скаутско звено, отпред с Методи Томанов, което си прави съвършено работата. Надявам се през зимния трансферния прозорец да бъдат привлечени набелязаните футболисти, с цел да увеличим конкуренцията и да подобрим качеството си.
 
Най-после в Левски взеха решение за БФС нещо, което 90% от клубовете мислят и разсъждават по този метод. Защото във футбола би трябвало да има внезапен завой към позитивното и това става единствено с смяна. А смяната може да се случи единствено с конгрес. Аз поддържам и застанах твърдо зад Бербатов, Стилиян, Мартин. Те бяха в кухнята на професионализма на Запад. Могат да извисят футбола ни. Такъв заслужен човек е и Лъчезар Танев. Да, Боби Михайлов може да не е отговорен за множеството неща, само че той оглавява БФС.

Рано е още да даваме оценки за националния тим. Положителното е, че се залага на млади момчета, които имат таван на развиване. Свежа кръв, която неименуемо носи смяната. Дава ни вяра, че хубавото идва, само че дано се работи деликатно, тъй като същото това нещо и аз го направих, когато поех националния тим. Вкарах доста млади състезатели и тук е рискът от тяхната неумелост, когато пристигна напрежението в решителните мачове - ще успеем или няма да успеем. Не всеки младеж може да удържи на напрежението ", приключи Младенов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР